De Top 20 op jouw radiozender?

DeTop20 is een hitlijst die samengesteld wordt doormiddel van airplays op grote radiozenders, streams bij grote streamingsdiensten en downloads. Elke (legale) radiozender mag DeTop20 uitzenden. De uitzending duurt een uur en wordt wekelijks gemaakt. Ook wordt er een non stop versie van een uur gemaakt. De zender moet dit ook wekelijks uitzenden.

Wil je DeTop20 uitzenden op jouw omroep? Om het maken te kunnen bekostigen moeten we een klein bedrag in rekening brengen. Dit kost 5 euro per uitzending. Mail info@jessesprikkelman.nl, en krijg alle belangrijke informatie.

Technische informatie

De uitzending wordt wekelijks beschikbaar gesteld op een eigen FTP-server. Hier kan de uitzending (automatisch) uit gedownload worden. De uitzending begint duurt 57 minuten, om zo ruimte voor reclame en nieuws te geven. De laatste plaat (nummer 1) wordt rond xx.50 ingestart. De allerlaatste plaat is een ‘tip voor DeTop20’. Deze zou eventueel afgekapt kunnen worden door de automatisering. Deze plaat wordt gedraaid om te voorkomen dat de nummer 1 afgekapt wordt. De uitzending zal wekelijks uiterlijk vanaf donderdagochtend 06.00 uur beschikbaar zijn.

Reclame maken

Wil je reclame maken voor de uitzending? Dat kan, graag zelfs!. Stuur een mailtje naar info@jessesprikkelman.nl, en we maken een op maat gemaakt spotje voor je omroep. Hierin wordt het uitzendtijdstip en de naam van de zender genoemd.