Heb je DeStemVanJesse niet nodig? Maar wel DeTekstenVanJesse, DePresentatieKunstenVanJesse of iets anders? Dat kan! Ik kan nog heel veel meer voor je betekenen. Hier een selectie uit de diensten die ik aanbied.

  • Redacteur / producer
    Als redacteur kan ik radio & televisieprogramma’s voorbereiden. Met mijn ervaring als (eind)redacteur bij verschillende programma’s kan ik me goed inbeelden wat je doelgroep graag wil zien.
  • Tekstschrijver
    Een pakkende tekst nodig voor je website, cv of reclame-uiting? Ik help je graag mee!
  • Journalist / verslaggever
    Als journalist ben ik inzetbaar voor tekst, radio, televisie en online! Ik kan video-items maken en monteren. Ook kan ik artikelen voor je schrijven of andere multimediale projecten doen. Van klein tot groot!

Vragen! Bel me: 0658950677 of mail me: destemvan@jessesprikkelman.nl.