Te horen zijn op verschillende radiozenders is voor een radiomaker natuurlijk het mooiste wat er is! Door de technieken van tegenwoordig is het mogelijk om radioshows op te nemen doormiddel van voice-tracks. Hierdoor maak ik onder andere de ochtendshow van Gelre FM. Elke zaterdag- en zondagmiddag kun je mij horen op BigB21, en op Radio Emmeloord hoor je mij ook in de ochtend.

Elke woensdagochtend mag ik je op NPO Radio 2 bijpraten over alle ontwikkelingen op het internet, in mijn rubriek in Zet ‘m op: Rutger. Verder kun je mij nog wel eens op NPO Radio 1 voorbij horen komen.

Ook presenteer ik de radioprogramma’s JESSE!, jouw weekend ochtendshow & DeTop20. Dit zijn syndicated programma’s die ik in mijn studio opneem, en aanbied aan radiozenders die het graag willen uitzenden. Zo is de Top 20 nu al op twintig omroepen in Nederland te horen.

Fragmenten…

Rechtenvrije foto’s…

Zendt je een syndicated radioprogramma uit van mij? En heb je daarbij een foto nodig voor op je website? Of heb je het voor andere doeleinden nodig? Onderstaande foto’s zijn rechtenvrij te gebruiken.

Jesse Sprikkelman radioshowJesse Sprikkelman selfie