Jesse Sprikkelman

Jesse Sprikkelman heeft één grote passie: verhalen vertellen. Via de radio en geschreven artikelen. Hij is op de hoogte van het laatste nieuws en de trends van dit moment. Wanneer jij een verhaal bij het koffieautomaat hoort, kent Jesse de details al. En die deelt hij graag met de wereld. Via ProduMedia is Jesse inzetbaar als freelance verslaggever, presentator en redacteur.

Jesse Sprikkelman, ProduMedia, Radio

Meer informatie? Neem contact op met Jesse via j.sprikkelman@produ.media of via LinkedIn.

Radio

Jesse is inzetbaar voor het maken van radioprogramma’s. Hij maakt reportages, presenteert programma’s en doet de productie.

Wil je dat Jesse de stem van jouw product wordt? Al vanaf 89 euro spreekt hij jouw uitingen in. Op een professionele manier, in een professionele studio.

Tekst

Jesse is inzetbaar als redacteur / verslaggever voor nieuwswebsites. Hij schrijft graag verhalen die losstaan van het harde nieuws. Een uitgebreid artikel met lifestyle-advies, een interview met een ondernemer of een verhaal over een goede documentaire.

Bekijk zijn werk voor Omroep Gelderland en LokaalGelderland

Wie is Jesse?

Al sinds jonge leeftijd is Jesse bezig met media. Op zijn 11e meldde hij zich voor het eerst bij de lokale radio. Hij volgde een media-opleiding en maakte vele uren radio bij diverse radiozenders in de buurt van Zutphen.

In de regio waar hij vandaan komt heeft hij eveneens het nieuwsplatform LokaalGelderland opgericht. Via een nieuwswebsite en huis-aan-huis-blad worden inwoners geïnformeerd over het wel en wee in hun buurt.

Na zijn stage bij Omroep Gelderland presenteerde hij het jongerenprogramma StraatKonijnen. Daarna bleef hij als redacteur verbonden aan de omroep.

Bij BNNVARA volgde Jesse het interne opleidingstraject de BNNVARA Academy. Daarna werd hij aangenomen bij de omroep. Hier produceert hij diverse radioprogramma’s en podcasts voor NPO Radio 1, NPO Radio 2, NPO 3FM en NPO Radio 4.

Via ProduMedia is Jesse in te huren als verslaggever, redacteur, presentator en producer